Zaposlenici

 

METIS d.d. trenutno zapošljava više od 200 zaposlenika. Podržava suradnju i timski rad na svim razinama u cilju izmjene znanja, iskustva i pronalaženja najpovoljnijih poslovnih rješenja. METIS potiče kodeks etike u poslovanju. Jedno je od rijetkih poduzeća koje odolijeva modernim trendovima konstantne fluktuacije zaposlenika neprestano ulažući u svoj intelektualni kapital. 

Mnogi zaposlenici METIS-a ostaju raditi u Društvu do mirovine, a nakon toga se mogu učlaniti u Udrugu umirovljenika METIS d.d. gdje i dalje ostaju dio nje.

Udruga umirovljenika METIS-a osnovana je 06.12.2006.g., a broji 98 umirovljenih radnika. Svake godine organizira se okupljanje i druženje umirovljenika. Počasni su uzvanici na svakoj proslavi, obljetnici ili neformalnom druženju koje organizira METIS ili njegovi sadašnji zaposlenici. Na taj način ostvaruje se sinergija sadašnjih i bivših generacija čime se učvršćuju temelji za buduće generacije. 

Bez obzira na visoku tehnološku opremljenost, najveća vrijednost METIS-a su njegovi zaposlenici koji predanim radom i stalnim usavršavanjem pridonose uspješnosti i razvoju društva.